Helder en transparant

Allemaal goed en wel, hoor ik je denken. Maar wat moet dat kosten, die uitwerking van een geboortekaartje of uitnodiging?


Het is soms moeilijk om een prijs te plakken op een project, omdat het een zoektocht is die we samen gaan afleggen. Wat ik wel al kan meegeven, is wat een standaarduitwerking kost en wat je daarbij dan mag verwachten.


Wil je net dat stapje verder gaan en ben je op zoek naar iets waar toch meer werk en tijd in kruipt? Geen probleem, dan bekijken we samen wat er binnen je budget past.


Je weet altijd op voorhand hoe het volledige kostenplaatje eruit zal zien en komt nooit voor verassingen te staan. Blijkt er toch iets duurder uit te vallen dan verwacht? Dan koppel ik steeds terug naar jou voor we verdergaan.Wat mag je verwachten

Persoonlijk contact

Je komt niet terecht in een groot massaproductiebedrijf waar je een ontwerp moet kiezen uit de honderden niet zo unieke en niet zo persoonlijke ontwerpen.  In tegendeel, het liefst spreek ik minstens één keer met je af 'in het echte leven' zodat we samen de zoektocht naar jullie perfecte drukwerk goed kunnen starten. Daarna blijven we steeds in nauw contact via mail en WhatsApp.


Handgeschilderde waterverfafbeelding

Waterverf is mijn ding en dat doe ik met de hand op ouderwets papier. Vervolgens wordt het schilderij gedigitaliseerd om het zo te kunnen verwerken en drukkerklaar te maken.


Ecologisch verantwoord drukwerk

Ik werk samen met een drukkerij die 100% CO2-neutraal werkt. Het grote aanbod aan papier waaruit je kunt kiezen is allemaal van ecologisch verantwoorde afkomst en de kaarten worden lokaal gedrukt met vegan inkten. Zelfs gelamineerde kaarten bevatten geen plastics en ook mijn verpakkingen zijn plastic-vrij.


Begeleiding van begin tot eind

Voor geboortedrukwerk betekent dat bijvoorbeeld stand-by staan om zo snel mogelijk na de geboorte het kaartje af te werken met de laatste informatie en de afhandeling bij de drukker.

Dus, wat moet dat kosten?

Hieronder vind je enkele voorbeelden van basispakketprijzen. 

Deze prijzen omvatten de uitwerking en het ontwerp van het drukwerk en zijn exclusief de drukkosten.

Afhankelijk van jouw vraag en noden, kunnen de pakketprijzen beter afgestemd worden.

BASIS GEBOORTEDRUKWERK

Het ontwerpen en met de hand schilderen van een uniek geboortekaartje,

1 geboorteaccessoire en afhandeling met de drukker.


Vanaf €170


BASIS HUWELIJKSDRUKWERK

Het ontwerpen van een save-the-date-kaart, uitnodiging en

1 accessoire.Vanaf €250


KUNSTWERK OP MAAT

Het schilderen van een uniek waterverfschilderij, speciaal voor jou. Je krijgt het originele werk (dus geen digitale print) thuisgestuurd.


Vanaf €45