Geboortedrukwerk

Je kunt kiezen uit de eerder uitgewerkte ontwerpen, maar we kunnen ook samen een uniek kaartje voor jullie kind(jes) ontwerpen.


Waterverf is mijn ding, dus alle waterverfafbeeldingen zijn lekker ouderwets met de hand geschilderd. Ze worden vervolgens gedigitaliseerd om te kunnen verwerken tot en drukklaar bestand.


Bij een geboorte hoort ook doopsuiker, en die wil je natuurlijk mooi presenteren. Van stickers tot magneten, tot banners voor in de tuin. Bijna alles kan!

Aquarel Pioen

Posters en kunstwerken

Het begon allemaal met handgeschilderde kunstwerken. Enkele zijn nu gedigitaliseerd en beschikbaar als afdrukken van hoogwaardige kwaliteit in de webshop.


Vind je niet wat je zoekt? Ik kan ook een schilderij op maat maken voor jou! Stuur me een mailtje en dan bekijken we samen wat mogelijk is.

Unieke momenten

Naast geboorten en huwelijken is ons leven gevuld met nog meer mooie gelegenheden. En die verdienen ook een mooi kaartje!


Wil je iemand feliciteren met een nieuwe armprothese? Of misschien ben je wel op zoek naar een kaart met braille om een slechtziende vriend te feliciteren met zijn verjaardag?

Neem een kijkje in de webshop voor een paar unieke wenskaarten voor speciale momenten. 


Sommige ontwerpen zijn met of zonder tekst ook te verkrijgen als print op zwaarder, ongestreken papier die je dan kunt inlijsten.


Niet gevonden wat je zoekt? Stuur een mailtje en wie weet breid ik het aanbod uit met jouw uniek moment!

Huwelijksdrukwerk

Een uniek moment waar ook mooi drukwerk bijhoort. Huwelijksdrukwerk doe ik op aanvraag en samen met jullie.


Huwelijksdrukwerk gaat verder dan de uitnodiging. Misschien wil je ook wel programmaboekjes tijdens de ceremonie of wil je een prachtig welkomstbord in dezelfde stijl als je uitnodigingen? Samen werken we het totaalplaatje uit zodat jullie grote dag omkaderd wordt met mooi drukwerk.