Geboortedrukwerk

Hier vind je enkele voorbeelden van uitgewerkt geboortedrukwerk. Begint het te kriebelen om je eigen kaartje te gaan ontwerpen?

Neem dan even contact op met mij en dan bekijken we samen wat ik voor jou kan betekenen! Wil je ook al een idee hebben van het prijskaartje?

Kijk dan even bij 'wat moet dat kosten'.Wat mag je verwachten?

Persoonlijk contact

Je komt niet terecht in een groot massaproductiebedrijf waar je een ontwerp moet kiezen uit de honderden niet zo unieke en niet zo persoonlijke ontwerpen.  In tegendeel, het liefst spreek ik minstens één keer met je af 'in het echte leven' zodat we samen de zoektocht naar jullie perfecte drukwerk goed kunnen starten. Daarna blijven we steeds in nauw contact via mail, Zoom en WhatsApp.


Handgeschilderde waterverfafbeelding

Waterverf is mijn ding en dat doe ik met de hand op ouderwets papier. Vervolgens wordt het schilderij gedigitaliseerd om het zo te kunnen verwerken en drukkerklaar te maken.


Ecologisch verantwoord drukwerk

Ik werk samen met een drukkerij die 100% CO2-neutraal werkt. Het grote aanbod aan papier waaruit je kunt kiezen is allemaal van ecologisch verantwoorde afkomst en de kaarten worden lokaal gedrukt met vegan inkten. Zelfs gelamineerde kaarten bevatten geen plastics en ook mijn verpakkingen zijn plastic-vrij.


Begeleiding van begin tot eind

Voor geboortedrukwerk betekent dat bijvoorbeeld stand-by staan om zo snel mogelijk na de geboorte het kaartje af te werken met de laatste informatie en de afhandeling bij de drukker.


Voor onze geboortekaartjes dede wij beroep op Lief. Het handgemaakte ontwerp dat Vero maakte, was nog mooier en beter dan wij hadden gehoopt. We zijn uitermate tevreden over de complete service die we kregen.

 

 

Ilse E.